BINANCE EXCHANGE REVIEW

BNB Danmark

BINANCE

NÆSTSTØRSTE EXCHANGE

En af de helt store krypto til krypto exchanges.

 • Gebyr: 0.1% per handel.
 • Handel med stort antal kryptovalutaer. Ingen DKK eller EURO.
 • Brugervenlig platform.
 • Asien

COIN BASE

STØRSTE FORHANDLER

 

Velkendt forhandler indenfor kryptovaluta. Kæmpe forhandler.

 • Gebyr: 0% per handel.
 • Køb med kontanter, bank overførsel, VISA eller Mastercard. 1.5% gebyr.
 • Brugervenlig platform.
 • USA

CEX

ETABLERET I 2013

En af de ældre børser der stadig står stærkt i dag.

 • Gebyr: 0.2% per handel.
 • Køb med bank overførsel, VISA og Mastercard.
 • Brugervenlig platform.
Binance Exchange er en fuld-vækst krypto valuta børs baseret på handel med »crypto til crpyto «. Platformen begyndte at vinde i popularitet i kæden samfund takket være sine tilbud på meget varieret criptovalute og utroligt lave provisionssatser. I mere end alt dette er platformen oversat til flere sprog.
Selv om virksomheden blev lanceret for et par måneder siden (via ico), er udveksling allerede fremmes som et godt alternativ til Bittrex.
I denne artikel “Binance Review”, vil vi forsøge at forklare dig alt hvad du behøver for at bruge Binance (dens drift, den krypto-mønter, du kan udveksle, provisioner, sikkerhedsaspekter og kundesupport.

 

Registrering og forbindelse

Hvis du vil bruge Exchange, skal brugerne først oprette en konto. Mekanismen er ganske enkel og ligetil, vil du ikke nødt til at bekræfte din konto på niveau 1, som har en daglig tilbagetrækning grænse på 2BTC. For niveau 2, der tillader en maksimal daglig tilbagetrækning af 100BTC, skal du angive et identitets billede og vente på, at det valideres.
Der er stadig højere grænser, men du bliver nødt til at kontakte hjælp direkte til dette. For at finansiere din konto, skal du besøge linket “midler” > “indskud/tilbagetrækninger” øverst på siden, og du vil finde den uniform, du ønsker at sende, og klik derefter på “Deposit” knappen ved siden af det, der vil give dig adressen på porteføljen. Derefter kan du sende dine penge til denne adresse for at begynde at handle på platformen.

 

Nu, hvor din konto er finansieret, kan du bare begynde at forhandle, udveksle og investere på forskellige criptovalute. Når du har afgivet din ordre, skal du blot vente på, at den er opfyldt i henhold til de definerede vilkår.

 

Hvordan handler arbejde?

De, der besøger binance for første gang vil straks bemærke, at platformen tilbyder to muligheder for Criptovalute Trading: grundlæggende og avanceret. Enhver person, der også har viden og erfaring i at drive handel, bør være i stand til at bruge platformen og dens tjenester.

 

Den væsentligste forskel mellem de grundlæggende og avancerede versioner er, at den avancerede version tilbyder en langt mere grundig teknisk analyse af Criptovaluta. På nuværende tidspunkt tilbyder skrivebordet i basisversionen flere diagrammer for de valutaer, du forhandler, ordre loggen og transaktionshistorikken.

 

Transaktionsgebyrer med Binance Exchange

Binance gennemsnitlige provisionssats faktura på 0,1% på hver transaktion foretaget pr bruger. De, der vælger at betale via Binance token (BnB) kan få en 50% reduktion på hver transaktion. De er absolut nogle af de laveste provisionssatser til rådighed på dette tidspunkt. Provisionssatserne er modtagelige for ændringer i henhold til den valuta, du forhandler.
Når du er nødt til at overføre grænser, er der ingen grænser for antallet af mønter, du kan indbetale. Men uden at blive kontrolleret, er brugerne begrænset i form af pick-up stivere. Verifikationen vil etablere dig som en niveau to bruger, hvilket fjerner grænserne og giver dig så meget mere frihed, mens du bruger platformen. Verifikations mekanismen forpligter brugerne til at give Binance deres fulde navn, deres land, deres køn, et pas foto/identitetskort udstedt af myndighederne og også en selfie med pas. Læs også vores guide når du skal køb bitcoin.

 

Udtalelser om Binance: ICO

En anden ting at bemærke er, at Binance token, der blev udgivet i løbet af deres ICO. Binance Coin (BnB) kan bruges til at betale renter og vil også blive vist i deres fremtidige projekter for at skabe en decentraliseret fondsbørs, hvor det vil udgøre en af de vigtigste grundlæggende valutaer.
Købet af BnB synes at være en god investering for fremtiden, fordi børsen planer om at bruge sine fordele til at købe en del af tokens hvert kvartal og tilintetgøre dem således faldende tilbuddet og gøre BnB mere værdifulde for sine ejere.

 

Binance sikkerhed

Binance er en af de seneste Criptovalute handelstjenester tilgængelige på markedet, det hurtigt lykkedes at erhverve en høj grad af tillid hos sine brugere og af Fællesskabet af numeriske valutaer. Udvekslingen er dog ikke
At give brugerne tilstrækkelige oplysninger om, hvordan midlerne er garanteret, men vi vil gerne tro, at sikkerheden stadig er på højt niveau. To-faktor Authentication er anvendelig og højlig anbefalede.

 

Konklusion om Binance Review

Baseret på alt, hvad der er blevet forklaret så langt i denne artikel ‘ Binance udtalelse ‘, Binance tilbyder meget gode priser, et stort udvalg af criptovalute og en utrolig numerisk støtte. Vi anbefaler kraftigt brug af binance til din udveksling af krypto-mønter.

BINANCE REVIEW

5/5 - (1 vote)