COINBASE REVIEW DENMARK

Hvorfor vælge verdens største krypto børs?

COIN BASE

STØRSTE FORHANDLER

Brugervenlig kæmpe forhandler indenfor kryptovaluta.

  • Gebyr: 0% per handel.
  • Køb med kontanter, bank overførsel, VISA eller Mastercard. 1.5% gebyr.
  • Få USD 10 gratis igennem vores link.

Her i vores Coinbase review eller anmeldelse går vi over hvorfor Coinbase Denmark er et godt valg at starte ud med primært fordi de modtager fiat (penge som vi kender dem). Det er derfor et godt sted at købe bitcoin.

For det første er det let at komme igang. Man registrere sig og indsender ens information. Det inkluderer pas foto. Når man så har fået godkendt sin konto kan man komme igang. Der er det billigst at lave en bank overførsel. Vi foreslår du sender et lille beløb at starte med for at være sikker alt er som det skal være.

Lige så snart dine penge er dukket op i Coinbase kan du købe dine bitcoins, ethereum, eller anden krypto valuta du tror vil stige fremover. Vær varslet dog at den største begynder fejl er at købe med det samme. Det kan godt være en god ide hvis prisen netop er faldet drastisk og med drastisk betyder det at prisen er nede 30% i forhold til prisen indenfor den sidste måned (angående bitcoin).

Så snart du har købt kryptovaluta er du nu inde i varmen. Du kan med det samme overføre pengene overalt i verden via krypto næsten med det samme. Det betyder også du kan bruge en anden børs. Dog er Coinbase et godt sted at få pengene ind i Krypto.

De børs der tilbyder at betale med visa eller mobile pay har typisk meget højere gebyrer i forhold til Coinbase og bank overførsel.

Coinbase har rigtig mange valutaer at vælge imellem og helt egnet til begyndere. De er også en børs du kan regne med ikke stikker af med dine penge. Blandt andet fordi de er værdi ansat til ikke mindre end USD 1,6 milliarder.

Coinbase har også lave fees eller gebyrer, det kan lade sig gøre pga den store volume de har tiltrukket. Så vi anbefaler at vi bruger Coinbase fordi de er pålidelige og har stor finansiel opbakning. Se nuværende bitcoin kurs.

 

ANDRE KRYPTO BØRSER:

CHANGELLY

DE LAVESTE GEBYRER

 

En brugervenlig hjemmeside med lave gebyrer og god kundeservice.

  • Gebyr kun 0.5% per handel.
  • Køb med VISA og Mastercard.
  • 58+ Coins til køb og salg.
  • Brugervenlig platform.
Rate this post