KØB LEDGER NANO S DANMARK

KØB LEDGER NANO S DANMARK

BEDSTE HARDWARE WALLET TIL BITCOIN OG ETHEREUM

LEDGER NANO S

DEN BEDSTE HARDWARE WALLET

En brugervenlig bitcoin og ethereum hardware wallet.

KØB LEDGER NANO S DANMARK: Ledger Nano S er en af de mest velanerkendte hardware wallets på markedet i dag. Det er en af de hardware wallets der er kendt for a være sikker. Den er nemlig både godt lavet og den er offline.

Den sikreste måde at opbevare din bitcoin eller ethereum er ved at holde dem offline da ingen hacker kan få fat på dem der. Dog skal du sørge for aldrig at glemme din privat nøgle, da man ikke kan få den igen.

En anden god fordel ved at køb Ledger Nano S er at den opbeverar flere forskellige typer tokens og de bliver ved med at udvide dem der bliver understøttet. Ledger Nano S er vores top valg når det kommer til hardware wallet.

 

Ledger Nano S Review:


Ledger Nano S er en såkaldt hardware wallet. Det er et sted hvor du kan opbevare dine digitale penge såsom Bitcoin. Den ligner et USB stik og så er Ledger Nano S nem at bruge og holder dine penge gemt sikkert væk. ledger nano s review.

Selve Ledger Nano S

Ledger nano S er kun 6 cm lang når den er sammenklappet og så fås den i børstet stål og plastik. Udklappet er den knap 10 cm (9,8 cm for at være præcis). Den vejer kun 16.2 gram, så den er nem at have med, og så tilsluttets den til din computer med et usb kabel. den har desuden et lille display foran samt to knapper på siden.

køb ledger nano s

Når du køber en Ledger Nano S får du ud over selve Ledger Nano S også et USB kabel, instruktioner, en keyring holder og et “recovery sheet” du skal bruge i tilfælde af et eller andet sker med din Ledger Nano S.

Key holder delen gør at du altid kan have din Ledger Nano S på dig, så du altid har nem adgang til dine digitale penge.

 

 LÆS: Her finder du den bedste bitcoin wallet.

Ledger Nano S sikkerhed

Din Ledger Nano S kommer med en række sikkerhedsforanstaltninger der gør den sikker at bruge, og holder dine penge væk fra hackere.

Først og fremmest er din Ledger Nano S udstyret med en dobbelt chip arkitektur og så er den Malware sikker.

Den har også en pinkode som du trykker ind direkte på den lille skærm, og så vises alle dine transaktioner på skærmen, så du kan tjekke er der ikke forsvinder flere penge end du godkender. For hver transaktion ud fra din konto vil beløbet poppe op på den lille skærm og du bliver derefter bedt om at enten godkende eller afvise ved hjælp af de to små knapper på siden.

Din ledger Nano S opbevarer ikke dine digitale mønter, så du behøver ikke at tilslutte den før du kan modtage penge. Din Ledger Nano S er simpelthen din “lås” der indeholder alle dine oplysninger, som gør at du kan komme til din online “wallet”.

 

Ledger Nano S understøtter blandt andet disse wallets:

  • Ledger Wallet Bitcoin 
  • Ledger Wallet Etherium 
  • Copay 
  • Myetherwallet 
  • Electrum 
  • Ledger Wallet Ripple 
  • Mycelium 
  • Greenbits 
  • Bitgo 

Mere end en slags digital valuta.

Ledger Nano S understøtter mere end 15 forskellige digitale valutaer. Dette gør den ved hjælp af en række apps, som kan understøtte de forskellige valutaer. Alle disse apps er samler i din online wallet og du bruger din Ledger Nano S til at få adgang til dem. Den understøtter blandt andet Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Zcash, Dash, Stratis, Ripple, Hello, Bitcoin cash, Komodo og Viacoin. 

Ledger Nano S Danmark:

Når du har besluttet dig for at købe din Ledger Nano S, sender vi dig videre direkte til producentens hjemmeside. Så bliver din nye Ledger Nano S nemlig sendt direkte fra det franske firmas eget varelager. Dette gør at du undgår ekstra told og moms og mellemleddet er skåret væk, så du kan få den til fordelagtige priser.

 

Certified U2F

Ledger Nano S er også certificeret med standarden U2F. Dette betyder at den kan mere en bare holde dine digitale valuta sikker. Den kan også bruges som sikkerhedslås til din Dropbox, din Google konto, Github og Dashlane. Dette betyder at du ikke behøver huske besværlige passwords, og at dine private papirer, billeder og mails ikke længere behøver være beskyttet af dit første kæledyrs navn. Nu kan du simpelthen bruge din Ledger Nano S som nøglen der låser dine kontoer op. Sikkert og nemt.

 

Det med småt:

Ledger Nano S kræver at du på din PC bruger windows 7 eller nyere versioner. På Macs kræver den version 10.8 eller nyere. Du kan også bruge Linux og Chrome OS.

Desuden kræver det at du har enten Google Chrome eller Chromium installeret samt at du har et ledigt USB port.

 

Kryptovalutaer understøttet af Ledger Nano S: 

Ark
Bitcoin
Bitcoin Cash
Dash
Dogecoin
Ethereum
Ethereum Classic
Komodo
Litecoin
PoSW
Ripple
Stratis
Zcash

Læs også vores anmeldelse om Trezor Danmark og sådan køb bitcoins.

TREZOR

SIKKER OPBEVARING AF KRYPTO

Den ældste og første krypto USB på markedet.

 

trezor
4.4/5 - (9 votes)